Livrare si plata

Pentru a achita si a intra in posesia produselor comandate pe site-ul streetwear.dimanolo.ro aveti la dispozitie mai multe optiuni:

Modalitati de livrare

1. Livrare prin curier

Produsele comandate pe site-ul streetwear.dimanolo.ro pot fi livrate prin curier oriunde in tara, prin intermediul serviciilor furnizate de catre Fan Courier. Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri, pana in ora 16:00, aceasta poate fi expediata in aceeasi zi. Livrarea se efectueaza in termen 24-48 de ore, cu exceptia zilelor nelucratoare (cu mentiunea ca produsele expediate vineri vor ajunge la destinatie luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Costul pentru livrare este de 15,99 RON pentru comenzile pana in valoare de 200 RON (indiferent daca livrarea se efectuaza in Bucuresti sau in restul tarii), iar daca se depaseste suma de 200 RON, livrarea va fi gratuita.

2. Livrare prin curier aceeasi zi – Bucuresti

Produsele comandate pe site-ul streetwear.dimanolo.ro pot fi livrate in aceeasi in zi, doar in Bucuresti, prin intermediul serviciilor furnizate de catre Fan Courier. Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri, pana in ora 14:00, aceasta poate fi expediata in aceeasi zi. Livrarea se efectueaza pana la sfarsitul zile, orele 21.00, cu exceptia zilelor nelucratoare. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate si livrate luni. Costul pentru livrare este de 19,99 RON pentru orice comanda.

LIVRAREA PRODUSELOR IN CONTEXTUL COVID-19

Nu ne asumam intarzierile cauzate de activitatea de curierat. Termenele de livrare pot fi decalate cu un interval de timp rezonabil din cauza intarzierilor activitatii de curierat si prin achizitia produselor de pe site-ul Street Wear by diManolo accepti tacit acest fapt nedorit fiind instiintat prin prezenta la momentul incheierii promisiunii de vanzare. Apelam la intelegerea ta avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice internationale determinata de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, declararea „Pandemiei” de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, la data de 11.03.2020, a „Starii de Urgenta” in temeiul decretului semnat de Presedintele Romaniei la data de 16.03.2020 si a urmatoarelor Ordonante Militare.

Modalitati de plata

1. Plata numerar/ramburs

Plata se face numerar in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului Street Wear by diManolo. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

2. Plata on-line cu cardul

Este posibila efectuarea platii on-line cu card bancar in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Street Wear by diManolo foloseste platforma MobilPay. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. diManolo nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate.