Garantie generala

Pentru ca stim ca esti la fel de pasionat de fashion ca si noi, iti punem la dispozitie un ghid care sa te ajute sa iti pastrezi produsele in cele mai bune conditii cat mai mult timp. Ghidul reprezinta garantia comerciala si instructiunile de utilizare pentru fiecare din produsele comandate de pe Street Wear by diManolo: haine (din piele sau materiale textile), incaltaminte (din piele sau alte materiale), accesorii (genti, curele).

Materiale textile si piele – imbracaminte, incaltaminte si accesorii

A) Garantie pentru haine, genti si posete (din materiale textile si alte materiale decat piele)

Va rugam sa pastrati factura care insoteste livrarea pentru cazul reclamatiilor ulterioare. Acest certificat de garantie va acorda toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata). In cazul unei reclamatii, diManolo poate inlocui produsul, daca acesta este disponibil pe stoc. In cazul in care nu este disponibil, clientului ii va fi rambursat pretul de cumparare in perioada de timp stipulata prin lege calculata de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. Rezilierea contractului se face conform documentului “termeni si conditii” postat pe site-ul Street Wear by diManolo. Pentru acordarea garantiei, este necesara urmarea instructiunilor de mai jos. Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele diManolo, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0747.576.640, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:30, sau prin e-mail la adresa office@dimanolo.ro.

IMPORTANT:
Compozitia, instructiunile de ingrijire si pictogramele ce contin instructiuni de curatare si intretinere pentru produsul dumneavoastra se gasesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instructiuni specifice pentru produsul dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati. Va rugam sa consultati pictogramele de mai jos pentru informatii. 

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru imbracaminte:
Imbracamintea trebuie spalata sau curatata conform instructiunilor de pe eticheta din interior. Nu folositi produse de curatare industriala. Va rugam respectati recomandarile de pe eticheta referitoare la temperatura. Nu uscati produsul prin asezarea acestuia direct pe surse de caldura (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriti produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scamosare, arsuri, perforatii sau orice alte actiuni fizice ce ii pot cauza daune. diManolo nu-si asuma raspunderea pentru daune provocate de terti precum societati care ofera servicii de curatare profesionala.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru genti si posete:
Posetele vandute de compania noastra sunt fabricate ca accesorii de moda si nu au menirea de a fi folosite ca genti pentru bagaj. Greutatea maxima admisa pentru posete este de 1 kg si pentru genti de 3 kg. Pentru o utilizare prelungita in cele mai bune conditii, urmati instructiunile de intretinere continute de eticheta din interiorul produsului.

Garantia se va acorda dupa evaluarea daunei/defectelor. In acest scop, este necesara returnarea produsului conform documentului “termeni si conditii”, impreuna cu factura emisa pentru acesta.

ATENTIE!
Nu indepartati etichetele de pe produs! Absenta acestora duce la invalidarea garantiei.

Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpararii, pretul si adresa se regasesc pe factura care le insoteste. Factura in original trebuie returnata impreuna cu produsul pentru solutionarea reclamatiilor.

B) Incaltaminte, posete, accesorii din piele, curele si imbracaminte din piele

Va rugam sa pastrati factura care insoteste livrarea pentru cazul reclamatiilor ulterioare. Acest certificat de garantie va acorda toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata). In cazul unei reclamatii, diManolo poate inlocui produsul, daca acesta este disponibil pe stoc. In cazul in care nu este disponibil, clientului va fi rambursat pretul de cumparare in perioada de timp stipulata prin lege calculata de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. Rezilierea contractului se face conform documentului “termeni si conditii” postat pe site-ul Street Wear by diManolo. Pentru acordarea garantiei, este necesara urmarea instructiunilor de mai jos.

Conditii generale pentru acordarea garantiei

IMPORTANT:
Compozitia si pictogramele cu instructiuni de curatare si intretinere pentru produsul dumneavoastra se gasesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instructiuni specifice pentru produsul dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati. Va rugam sa consultati pictogramele de mai jos pentru informatii.

Pentru a mari durata de viata a incaltamintei, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafete din piele trebuie curatati regulat de praf cu ajutorul unei carpe sau unei perii moi. Lustruiti pantofii regulat cu luciu de pantofi sau ceara si o carpa moale. Valabil pentru toate categoriile de pantofi, nu ii spalati in masina de spalat. Contactul prelungit cu apa poate duce la avarierea incaltamintei, si la invalidarea garantiei. Incaltamintea va fi uscata incet, si nu cu ajutorul surselor de caldura. Va rugam folositi un incaltator pentru a evita avarierea pantofilor in zona calcaiului. Unele articole de incaltaminte pot fi vopsite si unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezinta un defect.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articole de imbracaminte si curele din piele:
Ori de cate ori este necesar, imbracamintea din piele poate fi curatata cu o carpa moale, umeda, fara a folosi detergenti, solventi, inalbitori sau orice alte substante chimice. Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii si o astfel de situatie nu este acoperita de garantie. Nu spalati hainele sau curelele in masina de spalat. Daca articolul se uda, stergeti-l cu o carpa moale si lasati-l sa se usuce la temperatura camerei, fara a intra in contact direct cu surse de caldura (radiatoare, sobe, uscatoare etc.). Feriti produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgarieturi, arsuri, perforatii sau orice alte actiuni fizice ce ii pot cauza daune. diManolo nu-si asuma raspunderea pentru daune provocate de terti precum societati care ofera servicii de curatare profesionala.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru genti si posete din piele:
Posetele vandute de compania noastra sunt fabricate ca accesorii de moda si nu au menirea de a fi folosite ca genti pentru bagaj. Greutatea maxima admisa pentru posete este de 1 kg si pentru genti de 3 kg. Pentru o utilizare prelungita in cele mai bune conditii, urmati instructiunile de intretinere continute de eticheta din interiorul produsului. Garantia se va acorda dupa evaluarea daunei/defectelor. In acest scop, este necesara returnarea produsului conform documentului Termeni si conditii, impreuna cu factura emisa pentru acesta.

ATENTIE!
Nu indepartati etichetele de pe produs! Absenta acestora duce la invalidarea garantiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpararii, pretul si adresa se regasesc pe factura care le insoteste. Factura in original trebuie returnata impreuna cu produsul pentru solutionarea reclamatiilor.

Produsul achizitionat de pe site-ul Street Wear by diManolo este un produs original si autentic si garantam originea si siguranta acestuia. Toate produsele cumparate de dumneavoastra prin intermediul site-ului Street Wear by diManolo sunt fabricate conform prevederilor legale privind siguranta in domeniu. Garantia diManolo se bazeaza pe Certificatul de conformitate obtinut de la furnizorii sai (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului).

Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele diManolo, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0747.576.640, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:30, sau prin e-mail la adresa office@dimanolo.ro.

Produsul diManolo este garantat impotriva defectelor pe o perioada de doi ani de la data livrarii. Garantia este valabila numai la prezentarea facturii primita impreuna cu produsul la data livrarii si a produsului reclamat impreuna cu toate documentele existente in pachet.

Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat. De asemenea, garantia nu acopera daunele provocate de umezeala sau apa cu exceptia celor marcate cu “rezistent la apa” (water rezistent). Orice modificare adusa produselor diManolo, incluzand adaugarea, indepartarea si/sau inlocuirea de parti componente de catre o persoana neautorizata va duce la pierderea garantiei.

Lucrarile de servisare sau reparatii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garantiei.

diManolo nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau functionarea eronata a produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre diManolo nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza.

Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele diManolo, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0747.576.640, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:30, sau prin e-mail la adresa office@dimanolo.ro.

Pictogramele cu instructiuni de intretinere articole de imbracaminte

Nu spalati Calcare la emperatura maxima
Spalare manuala Calcare la temperatura medie
Temperatura maxima 30°C.
Ciclu normal
Calcare la temperatura minima
Temperatura maxima 40°C. Nu calcati
Temperatura maxima 40°C.
Ciclu normal
Uscare automata la temperatura normala.
Temperatura maxima 60°C.
Temperatura maxima 60°C. Uscare automata la temperatura normala.
Temperatura maxima 45°C.
Nu folositi inalbitor Nu uscati automat
Curatare chimica cu produse speciale
de curatare chimica
Nu curatati chimic